arashiyama (yama=berg)Hit ska jag i helgen! ser ju helt fantastiskt ut! den som inte genast skriver en kommentar om hur gärna de skulle vilja vara vid arashiyama efter den här bilden ska få smaka på tequillaflaskan när de kommer hit. (den kan låta bra men det är det inte...lapdogbar....)

Köpte en ny kamera idag. 10 megapixel widecamera etc. skitfin! kostade bara 30000yen vilket är 2,300 kanske. men då fick jag 6000 yen rabatt i butiken att handla för vilket är bra. vill köpa ett kanji program som verkar äga till mitt nintendo DS o så kanske en portabel hårddisk skulle vara bra! Min gamla kamera har tyvärr gått sönder o de kan inte fixa den här i japan så jag får skicka hem den med någon om nån bara kom o besökte mig nångång :)

det ar onsdag o en vind drar igenom min lagenhet

Ja klockan är över 12 här så det är onsdag nu! Det är så otroligt kallt här inne just nu. ligger alltid i sängen under ett täcke o en filt med min dator. Det är int det att det är jättekallt ute utan det att japaner inte vet hur man isolerar ett hus. det drar in fr¨n dörren o rakt igenom min lilla lägenhet o ut genom fönstret. De har ju så sjuka saker här som ett hål i vägen brevid dörren som, går ut. säkert jätteskönt på sommaren med nu är det inge kul. jag har täppt igen det så gått det går med en handduk o tejpat ett stort papper över.

Har ju köpt en mobil nu så nu kan sverige börja ringa mig. tänk dock på att det är 8 timmar mellan. GMT+1 i Sverige o +9 här.  så ring inte halv 5 på morgonen som min kära syster. Ska släpa mig till immigrationsverket nåndag denna vecka o skaffa ett workpermit. sen är det bara att börja leta jobb. får välja mellan engelskalärare, modell eller bartender! haha

kallt kallt xD

hej hej

Hallå så var det måndag igen. medan ni fortfarande är kvar på ert jobb har jag precis kommit hem. gick till mobiltelefonaffären idag efter skolan o försökte byta telefon för min telefon är helt på japanska vilket är något....komplicerat.

det gick såklart inte s¨jag är fast med den. undrar vem i sverige jag ska ringa först o tracka xD haha

gårdagens stadspromenad bjöd iallafall på några intressanta bilder med sverige anknytning

Göran persson är big bussiness man här xD


Skåne club!!!

lööööööördag

Ikväll blir det stan. har handlat presenter till min familj. o jag vet inte just nu om Alissa lever xD haha

förkrök o tv serier här. sen karaoke bowling barer o alllt som det innebär!

Mount Kuruma o Kyoto Station

Blir lite mycket nu i ett inlägg. I måndags var vi på skolutflykt på mount kuruma.
Tog cirka en timme med tåget ut.

Ett bigass högt träd


En bild från en rastplats på vägen upphär åt vi vår lunchlåda


Julgranen i kyoto station!

Osaka castle o parishjul

I lördags var jag i Osaka o tittade på slottet och åkte världens högsta parishjul.

Utanför slottet. ett vakttorn ni ser i bakgrunden


Do no enter or the samurai will cut YOU down!

Vyn från högst upp i osaka castle


Bilderna från parishjulet blev suddiga men här får ni iallafall en uppfattnign om hur högt upp man är

Halloween!

Halloween i kyoto är något extra. vi svenskar o amerikaner axlade plikten o klädde ut oss. festen började i matts lägenhet för att sedan röra sig ner till floden där många japanska ungdomar träffas o dricker innan de går ut.

Jag med Mario o Luigi utanför klubben the world


Nere vid förkrökar floden dit alla japaner går!


Jag med princess Leia o C3PO

Hursom helst så efter vi varit nere vid floden gick vi till klubben the world. det var verkligen ett jättehäftigt tställe. sveriges djs har massa att lära sig av det! Djsen bjöd verkligen på en liveshow. de sjöng med o peppade o hoppade runt. o alla följde o var med. det blev dock cirka 250 personer för mycket på klubben sedan så det gick knappt att ta sig fram!


En slagen soldat!

Ska iväg till Osaka o kolla på slottet o åka parishjul imorgon så det kommer bli grymt!
undrar om ni har nån snö hemma xD

RSS 2.0